Installation af luft til vand varmepumpe tilbydes​

Er du på udkig efter et firma, som tilbyder professionel installation af varmepumpe? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. 

Hos Hald Ege VVS har vi mange års erfaring inden for blandt andet en luft til vand varmepumpe, hvorfor vi gerne kommer og monterer og servicerer din for dig. 

Vi står primært til rådighed i Viborg, Kjellerup, Bjerringbro og omegn.

En luft til vand varmepumpe er både et økonomisk fordelagtigt og miljøvenligt valg. Pumpen består af en udedel og en indedel, som kan opvarme boligen indendørs samt brugsvandet.

Dette sker ved udvinding af varmen fra den udendørs luft, som efterfølgende kommer rundt i boligen og ud i vandet ved hjælp af radiatorer og varmerør.

Hvad koster en luft til vand varmepumpe?

Det er svært at give en nøjagtige pris på, hvad en luft til vand varmepumpe koster, da det varierer fra model til model. De fleste oplever en reduceret varmeudgift ved anvendelse af varmepumper, og derfor er pumpen ofte hurtigt tjent ind.

Vi tilbyder altid billige priser på montering af varmepumpe hos dig. En varmepumpe bør gennemgå et årligt eftersyn, der er med til at sikre optimal drift. 

​Vi kommer gerne og laver service på varmepumpe hos dig, så du er sikker på, at alting fungerer, som det skal. Er der nogle ting, som skal udbedres, så løser vi naturligvis også altid disse opgaver for dig.

Brug for flere oplysninger? Kontakt os

Skal vi montere eller servicere din luft til vand varmepumpe? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os med det samme. 

Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine ønsker, hvorefter vi sammensætter et godt tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 40 59 44 34 eller e-mail mail@haldegevvs.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Hald Ege VVS

Falkevej 16, 8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 27186106

Kontaktinformation

Telefon: 40 59 44 34

E-mail: mail@haldegevvs.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.