​Installation og service af jordvarmepumpe tilbyder vi

​Mangler du professionel hjælp til installation eller service af din jordvarmepumpe? Så kan du trygt kontakte Hald Ege VVS. Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for jordvarmeanlæg. 

Vi kommer typisk hos kunder i Viborg, Kjellerup eller Bjerringbro, men står selvfølgelig også til rådighed uden for disse områder.

En jordvarmepumpe er et populært valg blandt mange mennesker. Varmepumpen udnytter energien i jorden og omdanner dette til varme, som kan bruges til at opvarme boligen. 

Det er i princippet det samme som solvarme kombineret med en varmepumpe. Vi tilbyder professionel installation og servicering af dit jordvarmeanlæg.

Garanti for optimal drift af din jordvarmepumpe

Når du modtager hjælp fra vores dygtige fagfolk, er du sikret løsninger af høj kvalitet hele vejen rundt. Selvom vi altid garanterer høj kvalitet, så får du alligevel så lave og billige priser som muligt her hos os, uanset hvilken opgave vi skal løse for dig.

Vi kommer gerne og laver det årlige eftersyn af din jordvarmepumpe, således at du er sikker på, at driften er så optimal som muligt. Vi tilbyder desuden dimensionering, så du kan være sikker på, at varmepumpen er korrekt indstillet. 

Med et professionelt eftersyn og dimensionering af din varmepumpe er du med andre ord garanteret en fordelagtig varmeløsning hos dig.

Brug for mere viden? Kontakt os gerne

Ønsker du at udnytte jordvarmen med en varmepumpe, der både har en lang levetid og er økonomisk fordelagtig? Så er en jordvarmepumpe sandsynligvis noget for dig. Hvis du har brug for mere viden eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon 40 59 44 34 eller e-mail: mail@haldegevvs.dk, så vender vi tilbage snarest muligt med flere oplysninger og et godt tilbud til dig.

Hald Ege VVS

Falkevej 16, 8800 Viborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 27186106

Kontaktinformation

Telefon: 40 59 44 34

E-mail: mail@haldegevvs.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.